Industrijsko osvetljenje - Ugradnja rasvete

Reflecta industrijsko osvetljenje - Ugradnja rasvete

industrijska led rasveta cena

Kao direktor, vjerojatno biste cenili činjenicu da postavljanje nove led industrijske rasvete smeta radnim procesima što je manje moguće. Takođe, tražite od nas da se montaža obavi što brže i na profesionalan, siguran i pouzdan način. Sve ovo lako možete postići postavljanjem REFLECTA led rasvete. Vreme i trošak postavljanja su smanjeni za 70% u poređenju sa proizvodima konkurencije.

  • REFLECTA LEd industrijske svetiljke se postavljaju brzo i pouzdano, uglavnom van radnog vremena. Takođe, proces postavljanja je jednostavan i stoga ga mogu obaviti i Vaši stručnjaci, u slučaju da dajete prednost toj opciji.

Reflecta Led rasveta - Montaža i održavanje


Naš tim montažera je opremljen adekvatnom opremom koje se bez problema može koristiti i na velikim visinama. Tokom retrofita opreme za osvetljavanje ne ometa se vaš radni proces jer se postavljanje odvija van radnog vremena. Ako to nije nije moguće, organizujemo sigurno okruženje za postavljanje rasvete i prilagođavamo ceo proces Vašem radnom pogonu.

REFLECTA Led rasveta – posebnim rešenjima osigurano je jednostavno i brzo postavljanje jer se većina aktivnosti odrađuje "na podu". Da ne bi došlo do preopterećenja, u najvećem broju slučajeva zamna električnih instalacija nije potrebna te je postavljanje novog REFLECTA rasvetnog sistema izrazito povoljno.

Produžen vek trajanja rasvjetnog sistema je obezbeđen jer su njegovi delovi otporni na prašinu, vlagu, temperaturne oscilacije i agresivna jedinjenja;
Patentiran dizajn kućišta omogućava jednostavno premeštanje u slučaju potrebe za reorganizacijom proizvodnih pogona ili preseljenja, čišćenja svetiljki etc. (potrebno je samo čišćenje QT intervala zbog antistatičkih svojstava elemenata REFLECTA svetiljki);

Zatražite besplatnu izradu projekta sa 3D simulacijom

Fluo Oval Fluo EcoPower Reflecta Led IntelLight IntelSens IntelMax