Industrijsko osvetljenje - Industrijska rasveta

Reflecta Heavy Duty industrijsko osvetljenje - Led industrijska rasveta

industrijsko osvetljenje fluo

Samo najbolje industrijsko osvetljenje je dovoljno dobro! Kada odaberete Reflecta industrijsko osvetljenje, svoju kompaniju uvešćete u porodicu koja ne toleriše prosek u svom radu. Monitoring proizvodnih procesa i kvaliteta materijala su naši najveći prioriteti. Zbog takvog stava:

  • Svi materijali korišćeniu proizvodnji i prilikom instalacije našeg industrijskog osvetljenja odabranog su porekla i nadprosečnog standarda kvaliteta.
  • Kontrola poluproizvoda u sistemu se dodatno sprovodi i od strane proizvođača istih, u svrhu podizanja nivoa kvaliteta finalnog produkta.
  • Proizvodi se testiraju nekoliko puta, što je sertifikovano od strane SIQ, sinonima za vrhunski kvalitet proizvodnje električnih proizvoda.
  • Finalni proizvodi se sklapaju ručno.

Reflecta Led industrijska rasveta


Svi Reflecta proizvodi su laboratorijski testirani na kvalitet, strukturalni integritet i snagu svetla, kao i na otpornost na vlagu i prašinu. Ovi testovi su izvedeni u različitim industrijskim uslovima sa visokim stepenom vlage, agresivnih gasova, prašine, hladnoće, toplote itd. Godine testiranja i merenja u laboratorijama kao i u industrijskim objektima naših klijenata osposobile su nas za precizan dizajn za sve svetlosne aplikacije. Reflecta će instalirati najmanji broj lampi i obezbediti maksimalne uštede energije odnosno sredstava bez uticaja na snagu i kvalitet osvetljenja.

Reflecta Led IntelLight IntelSens IntelMax


Reflecta Fluo industrijska rasveta

Za proizvodnju svetlosnih jedinica koristimo specijalno staklo Optiwhite visoke transparentnosti sa minimalnim indeksom "starenja" i odličnim antistatičkim karakteristikama.

Zbog svojih termičkih osobina i samog koncepta svetlosne jedinice u kojoj se nalazi (body) sprečava se zaprašivanje same staklene površine. Materijali ugrađeni u REFLECTA osvetljenje imaju dugu proizvođačku garanciju i odlično reaguju na temperaturne amplitude.

Zatražite besplatnu izradu projekta sa 3D simulacijom

Fluo Oval Fluo EcoPower

komercijalna rasveta

Reflecta Inteligentna rasveta - Izbor industrijskih giganata

industrijsko osvetljenje, inteligentno industrijsko osvetljenje

Inteligentna industrijska LED rasveta Reflecta InteLed integrisana je sa meračem intenziteta osvetljenja koje dolazi spolja (dnevno svetlo) i omogućava automatsko "dimovanje" ili isključivanje pojedinih grupa svetiljki u slučaju dovoljnog intenziteta prirodne svetlosti u prostoriji, odnosno u slučaju prethodno isprogramirane opcije može paliti i gasiti pojedine grupe svetiljki na određeno vreme (npr. pauza za ručak, odmor, praznik..). Ova opcija omogućava dodatnu uštedu u potrošnji električne energije za dodatnih 20-40%. Ceo sistem inteligentnog osvetljenja sa senzorima povezan je preko kontrolnog ormara.

REFLECTA IntelSens je bežični inteligentni sistem LED industrijske rasvete koji kontroliše fleksibilne grupe rasvetnih tela uspostavljene na ZigBee PRO bežičnom industrijsko–komunikacijskom protokolu. Sve LED industrijske svetiljke su u kontaktu sa senzorima osetljivim na dnevno svetlo kao i senzorima osjetljivim na fizičku prisutnost. Sistem nadzire i kontroliše svaku svetiljke koje radi nezavisno od drugih. Ova činjenica omogućava prilagođavanje i organizaciju određenog broja lampi u grupe koje prate fizičku prisutnost zaposlenih čak i sa velikih visina te se uključuju po potrebi.