Industrijsko osvetljenje - Reflecta Fluo

Reflecta Fluo industrijsko osvetljenje pogodno je za sve vrste radnih okruženja

Samo najbolje industrijsko osvetljenje je dovoljno dobro! Kada odaberete Reflecta industrijsko osvetljenje, svoju kompaniju uvešćete u porodicu koja ne toleriše prosek u svom radu. Monitoring proizvodnih procesa i kvaliteta materijala su naši najveći prioriteti. Zbog takvog stava:

 • Svi materijali korišćeniu proizvodnji i prilikom instalacije našeg industrijskog osvetljenja odabranog su porekla i nadprosečnog standarda kvaliteta.
 • Kontrola poluproizvoda u sistemu se dodatno sprovodi i od strane proizvođača istih, u svrhu podizanja nivoa kvaliteta finalnog produkta.
 • Proizvodi se testiraju nekoliko puta, što je sertifikovano od strane SIQ, sinonima za vrhunski kvalitet proizvodnje električnih proizvoda.
 • Finalni proizvodi se sklapaju ručno.

Fluo industrijska rasveta


Svi Reflecta proizvodi su laboratorijski testirani na kvalitet, strukturalni integritet i snagu svetla, kao i na otpornost na vlagu i prašinu. Ovi testovi su izvedeni u različitim industrijskim uslovima sa visokim stepenom vlage, agresivnih gasova, prašine, hladnoće, toplote itd. Godine testiranja i merenja u laboratorijama kao i u industrijskim objektima naših klijenata osposobile su nas za precizan dizajn za sve svetlosne aplikacije. Reflecta će instalirati najmanji broj lampi i obezbediti maksimalne uštede energije odnosno sredstava bez uticaja na snagu i kvalitet osvetljenja.

Za proizvodnju svetlosnih jedinica koristimo specijalno staklo Optiwhite visoke transparentnosti sa minimalnim indeksom "starenja" i odličnim antistatičkim karakteristikama.

Zbog svojih termičkih osobina i samog koncepta svetlosne jedinice u kojoj se nalazi (body) sprečava se zaprašivanje same staklene površine. Materijali ugrađeni u REFLECTA osvetljenje imaju dugu proizvođačku garanciju i odlično reaguju na temperaturne amplitude.

Zatražite besplatnu izradu projekta sa 3D simulacijom

Fluo Oval Fluo EcoPower Reflecta Led IntelLight IntelSens IntelMax

Reflecta Eco Power - Izbor industrijskih giganata

Jedinstveno visoko energetski efikasno HEAVY DUTY industrijsko osvetljenje REFLECTA EcoPower (4k 54V IP65), sa 93,8 odsto efikasnosti svetlosnog fluksa jedinstvena je na svetskom tržištu. Iskorišć́enje energije značajno odskače od postojeć́ih rešenja, barem 20% od TOP konkurentskih proizvoda.

EcoPower REFLECTA optimalno simulira dnevnu svetlost u svim uslovima, uzimajući u obzir maksimalne, a ne minimalne parametre zahteva po Zakonu o zaštiti na radu. Ekstremno visoke odnosno niske temperature, prisustvo vlage, dima, kiselina odnosno masnoće NISU PREPREKA ZA FUNKCIONISANjE.

 • Najveći problem kod svih IP65 svetiljki su povećane unutrašnje temperature u samom kućištu lampe. Detaljna merenja su pokazala da se temperatura u metalnim kućištima kreće od 68-71°C, na sobnoj temperaturi između 22-26°C. Nova generacija elektronike ugrađene u Reflecta EcoPower industrijsko osvetljenje povećava prag temperature TC - 75°C..
 • REFLECTA EcoPower industrijsko osvetljenje smo nemilosrdno testirali direktno iznad uređaja za kontinualno livenje čelika, gde je merena temperatura iznosila konstantno 80°C, vlažnost je 100%. Test lampa, hardverski konfigurisana da izdrži visoke temperature, savršeno je prošla 2,5-godišnji test. Za ovu priliku smo koristili odgovarajuće komponente, prilagodili smo ožičenje-kablažu za extremno visoke temperature koje su retke u praksi.

Suština uštede energije sa REFLECTA EcoPower sistemom su između ostalih tehničkih rešenja i specifične refleksije koje zahvaljujući posebnoj konstrukciji dodatno pojačavaju osvetljenje.

Visoko energetski efikasna rasveta za hale i pogone REFLECTA EcoPower (4 k 54V IP65) je rezultat saradnje slovenačkih i Evropskih kompanija i naučnih institucija, testirana na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Ljubljani i SIK - Slovenačkom Institutu za kvalitet i metrologiju.

Specijalne fluorescentne lampe T5 CONSTANT optimalno simuliraju dnevnu svetlost i pružaju maksimalnu svetilnost od +5 do +70° C. Za razliku od tradicionalnih sijalica na tržištu, svetlosni fluks i boja svetlosti ne menja sa vremenom i ne zavisi od temperature okoline. Produženi životni vek ovog " LONG LIFE" proizvoda prve klase je 25.000 - 60.000 sati, u proseku od 5 ili više godina.


Otporna na prašinu i temperaturu

Suštinski problem kod industrijskog osvetljenja je skupljanje prašine unutar lampe. Prašina se ponaša kao elektro provodnik između kontakata.Može prouzrokovati kratak spoj i konsekventno "crkavanje" lampe. Prašina takođe smeta refleksivnim površinamai (refleksija), skupljanjem prašine preko refleksije svetlost lampe drastično opada, i do 50% manje svetlosti. Reflecta EcoPower je zaptivena sa posebnim OptiWhite transparentnim kaljenim staklom 4mm debljine, pogodim za čišćenje. Cela svetlosna jedinica je pod IP65 standardom zaštite od vode i prašine. Eletrična veza je napravljena sa posebnim 5-pinski konektorom IP68.

Novi način fiksiranja i dodatna toplotna zaštita

Za Reflecta EcoPower razvili smo poseban način vešanja. Veza nije kruta, što je posebno važno u slučaju udarca (npr. udar krana). Takođe, jednostavno se skida sa plafona i jednostavno se čisti ili se vrši zamena fluorescentne lampe na podu ili u radionici, što jako pojednostavljava održavanje. Ugrađenia elektronika, uz dodatnu termičku zaštitu (MP 75-80°C) i naponsku zaštitu između 350 i 400V, je HEAVY DUTY industrijski tip sa vekom trajanja od 50.000 do 100.000 sati.

Long Life Heavy Duty

Posebne fluorescentne lampe T5 CONSTANT optimalno simuliraju dnevnu svetlost i pružaju maksimalnu svetilnost od +5 do +70° C. Za razliku od tradicionalnih sijalica na tržištu, svetlosni fluks i boja svetlosti ne menja sa vremenom i ne zavisi od temperature okoline. Produženi životni vek ovog " LONG LIFE" proizvoda prve klase je 25.000 - 60.000 sati, u proseku od 5 ili više godina.

Reflecta EcoPower - Tehničke specifikacije

 • Kućište: čelični lim ( 1mm ) plastificiran prahom
 • Povez : 4 mm specijalno staklo
 • Izdvajamo : specijalni dizajn REFLECTA
 • Dimenzije : 1225 mm k 390 mm k 100 mm
 • Snaga : 231 W
 • Lampe : 4 k 54 V T5 ( T16 )
 • Elektronika : 2 k 54 W, 50-100000 da
 • Zaštita : IP65, 350-400 V AC , 75 TC = -80 ° C
 • Garancija : 3 do 8 godina
 • Proizvedeno : u Evropskoj uniji

Zatražite besplatnu izradu projekta sa 3D simulacijom

Reflecta EcoPower - Tipovi refleksija


Reflecta Oval - Garantovano 50.000 sati

 • Dimenzija objekta - tlocrt
 • Visina objekta
 • Prisustvo dnevnog svetla
 • Namena objekta, radno vreme
 • Trenutno stanje u objektu (na osnovu naše analiza) / potrošnja struje, snaga svetla, vrsta prisutnih svetiljki
 • Posebne potrebe / eventualno različite svetlosne grupe
 • POŽELjNO: AUTO-CAD projekat hale/pogona sa unetim mašinama